fbpx

Jouw verhaal in een levensboek

Een ode aan jouw leven

Jouw leven is uniek, vol gebeurtenissen, ontmoetingen en ervaringen. Wanneer het einde van je leven in zicht is ontstaat vaak een natuurlijke behoefte de balans op te maken. Je gaat terugblikken en herinneringen komen naar boven. Misschien ontdek je bepaalde thema’s in je leven die je helpen de rode draad van je leven te ontdekken.

 

Een schat aan informatie

Hoe mooi zou het zijn wanneer je dit kan verbeelden in een prachtig boek. Met geliefde gedichten, grappige of ontroerende verhalen, foto’s, typische uitspraken en tekeningen. Door dit levensboek kunnen jouw nabestaanden herinneringen ophalen, samen lachen en huilen wat hun rouwproces kan ondersteunen. En het is een tijdsdocument voor generaties na jou. Zij kunnen duiken in de geschiedenis en zichzelf beter leren kennen door een schat aan informatie over hun voorouders.

Ik heb jarenlange ervaring met grafisch vormgeven waarmee ik jou kan helpen jouw unieke verhaal tot een levensboek te verwerken.

 

Herinneringsboek gemaakt door dierbaren

Het is ook mogelijk dat familie of andere dierbaren mij na het overlijden vragen een levensboek te maken, met teksten, foto’s en andere mooie herinneringen aan jou. Dit kan hen helpen het verdriet om jouw verlies te verwerken. Hierin kunnen bijvoorbeeld ook speeches, foto’s en andere momenten van het afscheid in opgenomen worden.

WERKWIJZE

We bekijken wat jouw/jullie wensen zijn en wat jij/jullie zelf al hebben verzameld. Naar aanleiding van gesprekken met jou/jullie kan ik misschien nog andere ideeën aandragen. Het aantal bezoeken zal afhangen van jouw/jullie wensen.

Wanneer alles verzameld is ga ik het verhaal schrijven en het boek vormgeven. Tussentijds blijf je op de hoogte van de voortgang en kun je nog wijzigingen aanbrengen. Een professioneel tekstschrijver doet de eindredactie. Samen bekijken we de mogelijkheden en wensen omtrent stijl, formaat en oplage.

Marian Sterke | 06 16 06 89 44 | marian@mariansterke.nl