Deze workshop is geannuleerd vanwege het coronavirus. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data. Of stuur me een mail. Dan houd ik je op de hoogte van nieuwe data.

In hart en gedachten

WORKSHOP HERINNERINGSCOLLAGE MAKEN EN LIEFDEVOL OP DE FOTO

Herinneringscollage

Tijdens deze workshop nodig ik je uit om op een creatieve manier uiting te geven aan jouw verlies en verdriet. Met jouw dierbare in gedachte kun je jouw gevoelens verbeelden.

Bij het maken van je collage maak je gebruik van bestaande beelden en woorden uit tijdschriften. Je mag ook zelf afbeeldingen of foto’s meebrengen van jouw dierbare. Je gaat hiermee een nieuw beeld samenstellen wat bij jouw herinneringen past. Je kan al je creativiteit hierin kwijt en bent niet gebonden aan bepaalde ‘regels’.
De foto die Marcel van je maakt tijdens de workshop kan verwerkt worden in je collage.

De liefde op de foto

Het mysterie van de liefde gevat in een beeld. Eén model, één fotograaf, één vraag: denk aan iemand waar je van houdt. Verrassend, ontroerend, kwetsbaar, raak. Een wereld in één blik. Een foto die een verhaal vertelt.

Vanuit een passie voor fotografie en een nieuwsgierigheid naar verhalen van mensen is het project In Your Eyes ontstaan. Echte
mensen, met echte verhalen. Die unieke verhalen, over liefde in al haar vormen, legt Marcel in In Your Eyes vast in foto’s van ogen. Ogen die uitnodigen naar binnen te kijken.

Ga zelf liefdevol op de foto. Een prachtig beeld van jouw ogen met je geliefde voelbaar in jouw blik…

 

Kosten

75 euro, inclusief materiaal, koffie/thee en een eigen ‘In your eyes’ foto.

Werkwijze

Er zijn volop tijdschriften aanwezig. Je mag ook eigen foto’s meenemen. Tijdens het werken aan je collage maakt Marcel een foto van je. Deze foto van jouw ogen kan je verwerken in je collage. Er wordt gewerkt in kleine groepen van min. 6 tot max. 8 personen.

Voor wie

Voor iedereen die een dierbare verloren is.

 

Interesse?

Stuur me dan een mail, dan hou ik je op de hoogte van nieuwe data. Of schrijf je in voor ‘Mail van Marian’. Dan blijf je ook op de hoogte van overige activiteiten.

 

“Het resultaat van de collage en foto’s zijn prachtig. Een mooi beeld met alle lagen van emoties in mijn mooie blauwe ogen. Naast een mooie ervaring ook een mooie collage en foto rijker.”

Mique